Empresa de reciclatge de metalls a Lliçà d'Amunt

Empresa de reciclatge de metalls en Lliçà d'Amunt, Barcelona

Per particulars, per empreses, per autònoms...per a TOTS. A P&J Inglés Recuperaciones y Reciclajes Treballem per a tot tipus de clients. Confiï en els millors professionals i aprofiti's dels seus residus de metall.

El reciclatge de metalls és una activitat que no només mira pel medi ambient sinó que també ofereix la possibilitat, a tot tipus d'usuaris, de desfer-se d'aquelles coses que ja són inútils i que no saben on dipositar-les. A la nostra empresa de reciclatge de metalls a Lliçà d'Amunt ens dediquem a la recollida i reciclatge de tot tipus de metalls, com a coure, alumini, llautó i ferro, entre uns altres.

Recollida de metalls pel seu reciclatge

La nostra tasca consisteix a recollir aquests materials, a les nostres pròpies instal·lacions o a la dels nostres clients, valorar el seu pes i qualitat i realitzar el seu posterior reciclatge per a un ús completament nou. Per descomptat, som una companyia legalitzada i formem part de la Junta de Residus. A P&J Inglés Recuperaciones y Reciclajes recollim els materials al client, siguin de la quantitat que siguin i els tractem tenint en compte les normes mediambientals.

Qualsevol tipus de persona, empresa o autònom pot arribar a ser client nostre, ja que ens és necessari produir una gran quantitat de residus per voler desfer-se d'ells. No exigim un mínim (ni tampoc un màxim), vostès ens porten exactament el que vulguin i necessitin.

Prestatgeries industrials

Recollim residus de metall en general, però estem especialitzats en les prestatgeries industrials. Comprem velles prestatgeries que ja no s'utilitzaran , les arreglem i les venem de nou. Oferim àmplies garanties i tenim l'aval de l'experiència, ja que fa més de 10 anys que estem al sector.

Si desitja que li donem més informació sobre els nostres productes o serveis, posi's en contacte amb nosaltres trucant al 93 860 75 46 o enviï'ns un correu electrònic a la següent adreça: pjingles@hotmail.com.

empreses reciclatge metalls

 

P&J Inglés Recuperaciones y Reciclajes

Carrer Treball, 5
Polígon Industrial Molí de Fonolleda
08186 Lliça d'Amunt (Barcelona)

Horari comercial

De dilluns a divendres
De 8:00 a 13:00 i de 16:00 a 19:00 hores