Prestatgeries reciclades

Prestatgeries reciclades a Lliçà d'Amunt, Barcelona

Renovi les prestatgeries del seu magatzem gràcies a P&J Inglés Recuperaciones y Reciclajes. Tenim el producte que necessita.

Prestatgeries industrials seminoves. Aquest és el producte estrella que li oferim a P&J Inglés Recuperaciones y Reciclajes des de fa gairebé 10 anys. L'any 2006 decidim iniciar la nostra marxa en un sector en el qual portàvem treballant més de dues dècades i des de llavors ens hem preocupat per oferir un servei de qualitat als nostres clients, basat en les seves necessitats.

La nostra activitat principal consisteix a comprar i vendre prestatgeries industrials seminoves, de diverses varietats i per a tot tipus de serveis: de mitja càrrega, de petita càrrega o de gran càrrega. Som magatzems directes, la qual cosa vol dir que treballem sense intermediaris i amb la seguretat plena que tindran uns articles de qualitat al millor preu. És precisament aquesta confiança i el bon tracte el que fa que els nostres clients ens truquin i confiïn en nosaltres temporada rere temporada.

Necessita renovar les prestatgeries del seu negoci? Està ampliant el seu magatzem i necessita noves prestatgeries de magatzematge? A P&J Inglés Recuperaciones y Reciclajes tenim exactament el que necessita. A més a més, tenim un equip propi de muntadors, que s'encarregarà del muntatge i desmuntatge de tots els productes.

Comprem prestatgeries

Si tancarà el seu negoci o si desitja canviar per complet el seu magatzem, no tiri les seves prestatgeries i aprofiti's al màxim rendiment venent-les a empreses de confiança com la nostra. Anem fins al seu negoci, fem una valoració inicial, li fem una oferta i, si l'accepta, ens encarreguem del desmuntatge i transport de tots els elements. Una vegada que les prestatgeries estan a la nostra seu, les netegem, les arreglem (si és necessari) i les venem.

Venem prestatgeries

A P&J Inglés Recuperaciones y Reciclajes tenim un extens catàleg de prestatgeries reciclades a Lliçà d'Amunt, que estan totalment certificades i garantides. Quan els articles arriben al nostre magatzem, els revisem, els arreglem (si és necessari) i els posem a la venda. Fem enviaments per tot el territori nacional.

PRESTATGERIES MECALUX

De diferents altures i estils de càrrega

De càrrega manual i de carretó

Consulti'ns

prestatgeria reciclada
prestatgerias recicladas
estantería reciclada en Lliça d'Amunt

 

 

 

P&J Inglés Recuperaciones y Reciclajes

Carrer Treball, 5
Polígon Industrial Molí de Fonolleda
08186 Lliça d'Amunt (Barcelona)

Horari comercial

De dilluns a divendres
De 8:00 a 13:00 i de 16:00 a 19:00 hores