Prestatgeries a mida

Prestatgeries a mida a Lliçà d'Amunt, Barcelona

Fabriquem i venem prestatgeries a mida de les seves necessitats. Les tenim de totes les altures, càrregues i característiques especials. Consulti'ns

A P&J Inglés Recuperaciones y Reciclajes apostem per la qualitat per sobre de tot. Per qualitat entenem articles que compleixen amb les expectatives dels nostres clients, que ofereixen seguretat i que garanteixen el seu ús continuat durant anys. A part d'un producte específic, també li donem un tracte completament personalitzat, ja que li assessorem des del primer moment perquè trobi la prestatgeria que necessita.

Pregunti'ns i li donarem un pressupost sense compromís

A part de la venda de productes ja fabricats (de segona mà) a la nostra empresa també estem especialitzats en l'elaboració i comercialització de prestatgeries a mida a Lliçà d'Amunt. Fem prestatgeries completament a mida de les seves necessitats, l'altura que necessiti i amb diferents mides de fons (fins a 1,60 metres de màxim). Vostè tan sols ha de posar-se en contacte amb nosaltres, explicar-nos el que necessita i li farem un pressupost sense cap tipus de compromís. Una vegada acceptat, ens posarem a la feina i li lliurarem el seu article al més aviat possible.

Tipus de càrrega
Lleugera, mitja o pesada.
Material
Acer.
Muntatge
Muntatge per part del nostre personal.
Mides
Totes les alçades. fins a 1,60 metres de fons.

Si desitja veure algun dels models que ja tenim fets, vingui a veure'ns a les nostres instal·lacions i comprovi la qualitat de les nostres prestatgeries en persona. Ens trobem al Polígon Industrial Molí de Fonolleda, al carrer Treball, número 11-H. Li esperem.

Imatges de P&J Inglés Recuperaciones y Reciclajes

 

P&J Inglés Recuperaciones y Reciclajes

Carrer Treball, 5
Polígon Industrial Molí de Fonolleda
08186 Lliça d'Amunt (Barcelona)

Horari comercial

De dilluns a divendres
De 8:00 a 13:00 i de 16:00 a 19:00 hores